Konferencë Përmbyllëse

FTESË

TË NDËRTOSH URA BASHKËPUNIMI

Projekti T@sk, arritje dhe mundësi të së ardhmes për punën sociale


3 Dhjetor 2020, E enjte, 9.00 – 16.30

Venue: Online/Department of Social Work and Social Policy, Faculty of Social Sciences,

Venue: Online/Department of Social Work and Social Policy, Faculty of Social Sciences,

Vendi:Online/Departamenti i Punës Sociale dhe Politikës Sociale, Fakulteti i Shkencave Sociale,

Universiteti i Tiranës, Aula Magna

Slider

KUSH JEMI NE

Towards Increased Awareness, Responsibility and Shared Quality in Social Work (Drejt rritjes së ndërgjegjësimit, përgjegjësisë dhe cilësisë së përbashkët në Punën Sociale) është një projekt i financuar nga programi ERASMUS + Ndërtimi i Kapaciteteve të Bashkimit Evropian. Ky projekt synon të forcojë dhe modernizojë ofrimin e Shërbimeve Sociale në Shqipëri duke fuqizuar sistemin e arsimit të lartë shqiptar. Projekti T@sk përfshin të gjitha Universitetet shqiptare publike që ofrojnë një diplomë Bachelor ose Master në Punë Sociale në Shqipëri (Universiteti i Shkodrës, Tiranës dhe Elbasanit). Projekti T@sk mbështetet në ekspertizën afatgjatë të Universitetit të Firences, Universitetit Complutense të Madridit, Instituto Universitário të Lisbonës dhe Ordine degli Assistenti Sociali të Rajonit Toskanës në fushën e organizimit dhe vlerësimit të Punës Sociale.

Lexo

-290Dite -8Ore -53Minuta -6Sekonda

PARTNERET TANE

Universiteti i Elbasanit

Universidad Complutense

Ordine Assistenti Sociali

Universiteti i Tiranës

Universita Degli Studi Firence

ISCTE IUL

Universiteti i Shkodrës